RVB SKINLAB STERK IN HUIDVERBETERING!

Mirna Binken Boskoop

Behandelingen en producten met actieve ingrediënten die gericht zijn op het
herstel en welzijn van de huid.

Diego dalla Palma professional van RVB skinlab is gecreëerd om elke vrouw, haar authentieke schoonheid te geven.

Diego dalla Palma professional van RVB SKINLAB is een Italiaans cosmeticamerk met zichtbare resultaten! En wie wil dat nou niet? Voor een evenwichtige en gezonde huid. Verschillende productlijnen en behandelingen met natuurlijke ingrediënten waarbij
het accent ligt op huidverbetering!

RVB staat voor Research, Value en Beauty. Een bewuste keuze die goed vertaald waar het merk voor staat. Productlijnen met hoogwaardige ingrediënten zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, SLES(sodium laureth sulfaat, kort gezegd: zeep), siliconen, paraffine en andere (belastende) stoffen.

Het Italiaanse cosmeticamerk RVB bestaat al zo’n 50 jaar en biedt cosmetica uitsluitend voor de professionele schoonheidsalons. Het bedrijf blijft zich continu ontwikkelen dankzij producten en technologieën die in eigen laboratoria worden samengesteld. RVB SKINLAB is sterk in mooie resultaten
op gebied van huidverbetering, innovatieve complexen (gecertificeerd), 100% natuurlijke hoogwaardige ingrediënten, dierproefvrij en heeft voor iedere huid een oplossing.

51 +3 Hyalu Complex™ is de kern van al onze behandelingen (een exclusief door RVB SKINLAB geregistreerd merk)voor een evenwichtige en gezonde huid. In de producten van Diego dalla Palma prof. zit alles wat huidcellen nodig hebben, met effectief bewezen resultaten.

Uitgangspunt bij Diego dalla Palma prof. is altijd eerst het vaststellen van de oorzaak van het individuele huidprobleem, niet het gevolg. Iedere huid wordt daarom benaderd op een wetenschappelijke en dermatologische wijze.

Zodoende is Diego dalla Palma prof alleen verkrijgbaar bij vooraf geselecteerde en gekwalificeerde, erkende professionele schoonheidsinstituten.

Meer weten over RVB skinlab Diego dalla Palma prof ? Klik hier....

Of neem contact op en ik Informeer u graag naar de mogelijkheden.

Mirna Binken

Speciale aandacht voor:
Geef een glimlach cadeau’
van stichting Look Good Feel Better

Lees meer.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam *


E-mailadres *