Producten te koop bij Mirna Binken, Beautysalon Camée

LavieSage

De mooiste huid krijgt liefde van twee kanten...

LavieSage heeft voor de beautysalons een speciale huidverbeterende lijn de Nutricosmetics ontwikkeld die de huidverzorging een nieuw perspectief kan en zal bieden. Verbeteren constructief, van binnenuit! LavieSage legt de nadruk op healthy aging: schoonheid, gezondheid en balans, van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit vernieuwd, door bouwstoffen uit gezonde voeding en vormt daarbij reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding,een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.
Orale producten die de collageenaanmaak van uw huid bevorderen doen dat automatisch ook voor uw bloedvaten. Antioxidanten die uw huid beschermen, ondersteunen ook uw hersenen en ogen.
Wat u aan de buitenkant wenst, moet via de binnenkant gecreëerd worden.

De LavieSage voedingssupplementen zij ontwikkeld om uw gezondheid, uw huid en uw vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met het beste wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met slimme nutricosmetics, kunnen hiervoor zorgen. Omdat de producten hun zwaartepunt hebben op de huid, huidopbouw en –herstel, noemen we ze nutricosmetics.
Uiteraard verdient de buitenzijde ook een uitstekende verzorging, belangrijk voor het behoud van de geboekte resultaten. LavieSage heeft een zeer volledig assortiment aan nutricosmetics, die bij consequent gebruik een krachtig anti-aging effect heeft op de huid maar ook op de algehele gezondheid.
Alle ingrediënten zijn door wetenschappelijke studies onderbouwd en aangetoond effectief.
Wilt u een mooie en gezonde huid dan zijn deze nutricosmetics een goede aanvulling op uw producten
voor thuisgebruik en behandelingen.
Het moet tenslotte van twee kanten komen.

Je bent wat je eet … dan ga je toch voor het beste!

Speciale aandacht voor:
Geef een glimlach cadeau’
van stichting Look Good Feel Better

Lees meer.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam *


E-mailadres *