Producten te koop bij Mirna Binken, Beautysalon Camée

Courtin:

Alle Courtin producten zijn op basis van 100% Tea Tree Oil en is een natuurlijk hulpmiddel wat gebruikt wordt om veel huidproblemen op te lossen.

Theeboomolie (of Tea tree olie) is een etherische olie die door stoomdestillatie uit bladeren van de Theeboom (Melaleuca alternifolia) wordt verkregen. De Australische Bundjabung-Aboriginals gebruikten de olie al honderden jaren geleden. Ze verhaalden over genezende krachten in het water van lagunes waarin blaadjes van de theeboom waren gevallen.

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol voor het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk ervaring hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen. In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we met meer dan normale belangstelling rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer actieve en werkzame producten tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. Eén van die bijzondere natuurlijke producten is de Tea Tree olie uit de Pacific.

Courtin_product_te_koop_bij_Mirna_Binken_Boskoop

Speciale aandacht voor:
Geef een glimlach cadeau’
van stichting Look Good Feel Better

Lees meer.

Inschrijven nieuwsbrief

Naam *


E-mailadres *